Добро пожаловать на официальную страницу Центра дистанционного обучения к Высшей школы агробизнеса и регионального развития (ВШАРР)

На 24.11.2023 г. / петък/ от 10:30 часа в Голяма зала на Община Велико Търново, площад Майка България №2, ще се проведе тържествено връчване на дипломите на успешно дипломиралите се през м. Юли 2023 г. – ОКС „Магистър“ и ОКС „Бакалавър“. Абсолвентите да се явят в 8:00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново за полагане на подпис върху дипломата и получаване на тоги . Студенти, които все още не са представили снимки за диплома да изпратят в най-кратък срок.
 
// Вход ЦДО-ВУАРР
// Важна информация
 • 01.01 1970
  Поправката на Държавен изпит

  Поправката на Държавен изпит ще се проведе на 06.10.2023г. /петък/ за ОКС " Бакалавър" и ОКС " Магистър ". В срок до 25.09.2023г. е необходимо да подадете заявление за явяване на втора дата и да заплатите такса ДИ.

// Новини и Събития
 • Виртуален ден на отворените врати
 • Новият президент на ВУАРР: Нашият единствено възможен ход е да погледнем напред

  „Нашият единствено възможен ход е да погледнем напред. Проф. Димитър Димитров ни остави много стабилна основа, върху която да градим“. С тези думи се обърна към академичната общност на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите доц. Светла Димитрова, която поема поста президент, за да продължи делото на създателя и мотора на институцията. Душата и сърцето на ВУАРР проф. Димитър Димитров – ярка личност с безброй таланти, ни напусна на 6 декември 2020 г.

  Във видеопосланието си доц. Димитрова припомня достойнствата, които отреждат челно място на ВУАРР в национален и международен аспект, поставяйки акцент върху последното голямо постижение – пълноправното членство към Европейския университетски алианс INVEST.

  „Казват, че най-добрият начин да предвидиш бъдещето е като го създадеш. Иска ми се да приемем загубата като предизвикателство, а не като затруднение. Като един вид предадена щафета и отсечката, която предстои да пробягаме - да го направим с достойнство и удовлетворение от добре свършената работа. Няма място за пораженческо мислене. Съдбата ни е в наши ръце, а какво по-сигурно от това. Отправено е предизвикателство пред нас да дерзаем и да покажем пред себе си колко много заряд има в нас“, мотивира екипа доц. Димитрова.

  Новият президент заявява категорично силната си мотивация за развитието и просперитета на институцията.

 • Весела Коледа и Щастлива Нова година от Висше училище по агробизнес и развитие на регионите

  Уважаеми колеги, студенти и приятели на ВУАРР. Изпращаме нелека година, белязана както от изключителни постижения, така и от тежки загуби.

  Да посрещнем новата 2021 г. с надежда за здраве, благополучие и вяра!

Начало OK