Добро пожаловать на официальную страницу Центра дистанционного обучения к Высшей школы агробизнеса и регионального развития (ВШАРР)

This is an example of a HTML caption with a link.
// Вход ЦДО-ВУАРР
// Важна информация
 • 01.01 1970
  Заплащане на летен семестър

  Таксите за летен семестър на учебна 2020/2021 трябва да бъдат заплатени до 01.03.2021 г. и бордерата изпратени на имейл do@vuarr-dist.com или в офисите на ЦДО.

  Първи курс Бакалаври заплащат такса в размер на 490 лв.

  Първи курс Магистри - 610лв.

  За всички останали курсове таксата е 590 лв.

// Новини и Събития
 • ВУАРР обявява онлайн консултации за кандидат-студенти
 • Виртуален ден на отворените врати
 • Новият президент на ВУАРР: Нашият единствено възможен ход е да погледнем напред

  „Нашият единствено възможен ход е да погледнем напред. Проф. Димитър Димитров ни остави много стабилна основа, върху която да градим“. С тези думи се обърна към академичната общност на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите доц. Светла Димитрова, която поема поста президент, за да продължи делото на създателя и мотора на институцията. Душата и сърцето на ВУАРР проф. Димитър Димитров – ярка личност с безброй таланти, ни напусна на 6 декември 2020 г.

  Във видеопосланието си доц. Димитрова припомня достойнствата, които отреждат челно място на ВУАРР в национален и международен аспект, поставяйки акцент върху последното голямо постижение – пълноправното членство към Европейския университетски алианс INVEST.

  „Казват, че най-добрият начин да предвидиш бъдещето е като го създадеш. Иска ми се да приемем загубата като предизвикателство, а не като затруднение. Като един вид предадена щафета и отсечката, която предстои да пробягаме - да го направим с достойнство и удовлетворение от добре свършената работа. Няма място за пораженческо мислене. Съдбата ни е в наши ръце, а какво по-сигурно от това. Отправено е предизвикателство пред нас да дерзаем и да покажем пред себе си колко много заряд има в нас“, мотивира екипа доц. Димитрова.

  Новият президент заявява категорично силната си мотивация за развитието и просперитета на институцията.

Начало OK