Добро пожаловать на официальную страницу Центра дистанционного обучения к Высшей школы агробизнеса и регионального развития (ВШАРР)

На 24.11.2023 г. / петък/ от 10:30 часа в Голяма зала на Община Велико Търново, площад Майка България №2, ще се проведе тържествено връчване на дипломите на успешно дипломиралите се през м. Юли 2023 г. – ОКС „Магистър“ и ОКС „Бакалавър“. Абсолвентите да се явят в 8:00 часа в Голяма зала на Община Велико Търново за полагане на подпис върху дипломата и получаване на тоги . Студенти, които все още не са представили снимки за диплома да изпратят в най-кратък срок.
 
// Вход ЦДО-ВУАРР
// Важна информация
 • 01.01 1970
  24 май

  Приветствие по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност отправи към преподаватели и студенти президентът на Висше училище по агробизнес и развитие на регионите доц. д-р Светла Димитрова.

  „Получили сме книжнина и роден език много по-рано от редица други европейски народи. Нашите предци не са се отнесли пренебрежително към този дар, който са оставили първоучителите, а напротив – преумножили са го и са го предали на други народи...Чрез писаното слово и просвета нашият народ се преражда духовно“, обръща се в поздрава си към академичната общност доц. Димитрова.

  Поздрав за деня на славянската писменост и култура
// Новини и Събития
 • Ликвидационната сесия за ОКС „БАКАЛАВЪР” И ОКС „МАГИСТЪР”

  Ликвидационната сесия за ОКС „БАКАЛАВЪР” И ОКС „МАГИСТЪР” за учебната 2022/2023 г. ще се проведе онлайн на: 12.09.2023 г. / вторник / от 9,00 ч.

 • Великденски празници

  Дните 14-ти, 15-ми, 16-ми и 17-ти април 2023г са неучебни!
  Екипът на ЦДО ви пожелава светли Великденски празници!

 • Дипломиране


      На 02.12.2022 г. / петък/ от 11:00 часа в сградата на Община Велико Търново, площад Майка България №2, в Голяма зала ще се проведе тържествено връчване на дипломите на успешно дипломиралите се през м. Юли и м. Октомври 2022 г. – ОКС „Магистър“ и ОКС „Бакалавър“.

  Абсолвентите да се явят в 8:30 часа в Голяма зала на Община Велико Търново за полагане на подпис върху дипломата и получаване на тоги .

  Подписването на дипломата МОЖЕ да бъде направено и предварително в учебен отдел на ВУАРР-Филиал Велико Търново, ул. "Н. Габровски" №90.

  Студенти, които все още не са представили снимки за диплома да изпратят в най-кратък срок.

Начало OK